Històries de dones madures, de desamor

0
591

nn D’on neix la idea d’adaptar boleros a ritme de jazz?
D’en Javier Colina. Ell és un músic que sempre ha estat treballant amb la música llatina i que la coneix perfectament. Ja ha fet col·laboracions similars amb Martirio, per exemple. La sorpresa va ser que pensés en mi per interpretar-les.

Com va anar la cosa?
Doncs tot va començar fa cinc anys. Jo ja era una fan declarada del seu treball quan vam coincidir en un concert interpretant Belén. Allà vam travar coneixement i un any més tard em va donar un CD amb tot de boleros cubans enregistrats.

Què li va dir?
Que només les escoltés. Que em limités a sentir la música. Un any més tard em va proposar de fer el disc. Allò va ser una gran notícia. Jo estava encantada. Poder col·laborar amb Javier Colina!

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li