Hi haurà una jura de bandera a Sant Ferran el 23 de setembre

1
2140

L’acte a la fortalesa figuerenca està programat al web del Ministeri espanyol de Defensa


 

A pocs dies del referèndum de l’1-O hi haurà un acte de jura de bandera espanyola al castell de Sant Ferran. La cerimònia està prevista per al dissabte 23 de setembre i va dirigida a personal civil. La informació apareix al web del Ministeri de Defensa que és el propietari de la fortalesa. A més, l’exèrcit també ha editat un cartell en el qual s’anuncia l’acte enquè informen que les persones interessades s’han d’inscriure abans de la data límit del 20 de setembre.

A la pàgina web del ministeri també hi ha programades més d’una vintena de cerimònies de jura de bandera a tot l’Estat entre el setembre i el desembre. A Catalunya hi ha prevista una a Talarn, al Pallars Jussà, el 21 d’octubre, i l’altra és la de Figueres.

En el cas de la capital alt-empordanesa és el regiment Arapiles 62, que té la base a Sant Climent Sescebes, qui organitza l’acte juntament amb la subdelegació de defensa del govern espanyol a Girona. Des que va desaparèixer el servei militar obligatori, les jures a la bandera també van dirigides a la població civil.

1
Leave a Reply

avatar
1
0
0
 
1
Manel
   
El més nou Més antic Més votat
Notificar-li
Manel
Convidat
Manel

Gracies per la noticia, ja era bona hora de que l horanova fos imparcial.