“Hem de tornar al producte bo, net i just”

0
308

Li ha estat fàcil integrar-se dins del moviment Slow Food?
La veritat és que sí. Hi vaig entrar de la mà de gent com la Georgina Regàs, del Museu de la Confitura de Torrent, la Lola Puigdevall, que des d’Ullastret ha promogut els mercats ecològics a tot l’Empordà, o els restauradors Jordi Jacas, de l’Escala, i Jaume Subirós, de Figueres. Tots ells, juntament amb una seixantena de socis més, intenten fer coses dins del moviment Slow i el de l’anomenat Quilòmetre Zero. Em van semblar unes idees brillants que, bàsicament, consisteixen a tornar als orígens de la nostra agricultura i ramaderia i mimar les varietats locals, tant de races animals com de vegetals. L’espècie humana, en el seu desenvolupament, les ha anat perdent i d’alguna manera són iniciatives semblants a les que jo he desenvolupat en altres àmbits professionals. Aleshores hi va haver un canvi a la presidència i em van venir a buscar per si volia posar-m’hi al capdavant.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li