“He pogut donar a conèixer el taekwondo, és un orgull i un honor”

0
828

Com la va liar, no?
Doncs sí. M’ho vaig passar molt bé competint, i jo crec que això va ser una de les coses importants de la competició, perquè realment l’estava gaudint com ho he fet poques vegades. M’ho vaig passar genial. Sabia que als Jocs Olímpics només hi pots anar cada quatre anys, així que vaig deixar de banda la pressió mediàtica i tota la resta.

Per resultats, el taekwondo va ser el millor esport de la delegació espanyola a Londres 2012, amb una medalla d’or i dues de plata, i amb els tres representants a les finals de les seves categories.
Vam anar a Londres a liar-la, i ho vam fer de veritat. Va ser espectacular. A la Brigitte (Yagüe) la veia molt bé i sabia que podia aconseguir una medalla olímpica tranquil·lament. A en Nicolás (García), també. Tenia un sorteig molt més difícil, però sabia que si feia un bon campionat, podia arribar a les medalles. Fer tres de tres és espectacular, impressionant. El que sempre havíem somniat s’havia realitzat. Va sortir fins i tot millor que en els nostres somnis, amb un or per a mi i amb dues plates per als meus companys, i ho vam fer tots tres junts. Per a nosaltres, per al taekwondo espanyol i per a tota Espanya va ser impressionant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li