Handbol Empordà: esport i solidaritat

0
2006

El club alt-empordanès, que enguany ha reforçat el seu vessant social, prepara múltiples activitats per a La Marató de TV3 


 

El Club Handbol Empordà afronta una temporada especial. Des del punt de vista competitiu, l’entitat alt-empordanesa farà un pas endavant mitjançant l’equip sènior, que ha pujat a Segona Catalana, i el juvenil i cadet, que actuaran a Primera Catalana. Per la seva banda, l’infantil femení es convertirà enguany en cadet femení, i el club continuarà tenint equips de jugadors infantils, alevins i benjamins.

Però més enllà del vessant esportiu, l’Handbol Empordà potenciarà aquest curs la seva part social. La reeixida tercera edició de la Trobada d’Handbol Contra el Càncer, que es va celebrar diumenge, n’és un exemple. Però tal com apunta Edu Berta, director tècnic de l’entitat, n’hi haurà més: «Aquest any ens estem reorganitzant i volem reforçar l’àrea social. La nostra idea és ajuntar l’esport i el vessant solidari, si muntem una activitat intentem que tingui un caràcter benèfic, també».

Entre aquestes activitats crida l’atenció, sobretot, les propostes pensades per acompanyar La Marató de TV3 d’aquest any, que recaptarà beneficis per la lluita contra el càncer. En aquest cas, des del club preparen diverses activitats de cara a aquesta data, com ara un partit d’handbol de 24 hores ininterrompudes, així com trobades escolars i altres iniciatives que s’aniran desvetllant. «Volem arribar a més gent, i no només perquè ens coneguin, sinó perquè també es puguin implicar amb aquestes propostes», detalla Berta.

VOLUM DE JUGADORS. Des del punt de vista esportiu, el club manté la norantena de jugadors entre totes les categories del curs passat. Ara bé, la fita és precisa: «L’objectiu és superar el centenar de jugadors i que aquesta xifra es consolidi», explica Berta. Per aconseguir-ho, l’entitat està realitzant promocions a 9 escoles –5 de Roses, 3 de Castelló i 1 de Palau-saverdera–, per tal de captar nous valors pel club.

Pel que fa a la competició, Berta considera que l’equip sènior ha de «gaudir de la nova categoria i mirar de mantenir-la». «A partir d’aquí, ja es veurà», afegeix.

LA TROBADA CONTRA EL CÀNCER, UN ÈXIT. El passat diumenge, 30 de setembre, el pavelló municipal de Roses va aixoplugar la tercera edició de la Trobada d’Handbol Contra el Càncer, una jornada solidària que, com cada any, va recaptar fons per a la Fundació Roses Contra el Càncer.

L’activitat, que va reunir unes 175 persones i 12 equips –benjamins i alevins–, va recaptar 700 euros. Més enllà del club amfitrió, en l’esdeveniment també hi van participar el Fornells, el Garbí de Palafrugell, el Montgrí, el Bordils i el GEiEG.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li