Habiliten el nou itinerari per a vianants a la plaça Tarradellas

0
1017

Paral·lelament, en les pròximes setmanes també s’arranjarà l’àrea de ponent del pàrquing de la carretera de Llançà


 

Nou pas per a connectar la plaça El·líptica i la plaça de l’Escorxador de Figueres mitjançant un itinerari per a vianants. L’Ajuntament ha adjudicat els dos projectes, complementaris, que quedaven pendents; i les obres s’executaran en les pròximes setmanes.

D’una banda, ja han començat els treballs a la plaça de Josep Tarradellas, on es milloraran l’accessibilitat i la seguretat, i es definirà un itinerari practicable més marcat que s’allargarà fins a l’aparcament dissuasiu de la carretera de Llançà. D’altra banda, també s’ha adjudicat el projecte per arranjar la zona de ponent del pàrquing. L’objectiu del projecte Mobilitat de Fluxos Turístics a Figueres-Casa Empordà és que els visitants aparquin a la carretera de Llançà i vagin caminant fins a la nova Oficina de Turisme de la plaça de l’Escorxador i, d’allà, cap al centre de la ciutat.

Entre el juliol del 2016 i el març del 2017 ja es va executar la primera fase de les obres, i a l’octubre d’aquell mateix any es va urbanitzar el sector llevant de l’aparcament. Aquell mateix mes, el consistori va comprar la part oest del solar, que era de propietat privada.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li