Habiliten 26 horts urbans entre la Marca de l’Ham i Vilatenim

0
1541

Els interessats poden presentar sol·licituds fins al 4 de desembre


 

L’Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria per adjudicar 26 parcel·les d’horts urbans al carrer Closa Rasa, ubicat entre la Marca de l’Ham i Vilatenim. Hi podran accedir tres col·lectius: 14 de les parcel·les estan reservades per a persones que estan a l’atur (han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació); vuit seran per a persones majors de 60 anys, i les altres quatre es reservaran per a entitats sense ànim de lucre. En aquest cas, han de tenir finalitats relacionades amb la naturalesa pedagògica, terapèutica o d’insersió social, i les sol·licituds hauran d’anar acompanyades d’un projecte de gestió per promocionar el treball a l’hort.

Les llicències s’atorgaran per un termini de quatre anys, i els interessats poden presentar les demandes fins al 4 de desembre. Tota la informació sobre la convocatòria i el model de sol·licitud estan al web www.figueres.cat/hortsurbans.

El regidor de Medi Ambient, Francesc Cruanyes, admet que aquests horts eren una demanda ciutadana, i avança que estan treballant amb la idea de crear horts ecològics a les escoles.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li