Guillem Pujeu: ‘Al final hem demostrat el potencial que tenĂ­em’

0
1285

El jove Guillem Pujeu (Figueres, 2001), pilot de l’equip Teo Martín Motorsport i del McLaren Júnior Team, ha debutat aquest any al competitiu campionat del GT Cup Open, on ha evidenciat una trajectòria ascendent: després d’haver-se d’adaptar a la nova categoria, l’empordanès ha tancat la temporada amb un destacat doble podi a Monza. A l’horitzó, explica, s’entreveuen nous projectes


Quina opiniĂł li ha merescut el GT Open Cup?
Hi ha un nivell bastant elevat, sobretot d’equips. Hi havia equips molt bons i amb alineacions de pilots de molt alt nivell. Ja que hem fet el salt al GT, arribar en un campionat amb aquest nivell i amb aquest prestigi ha estat positiu per poder aprendre durant tot aquest any, i també per continuar treballant de cara a les següents temporades.

El campionat se li ha fet curt? Els millors resultats han arribat al tram final…
Doncs sí, s’ha fet bastant curt, la veritat. Al principi era un projecte nou dins l’equip i la categoria també era nova dins del campionat. De fet, jo tampoc estava conduint al cent per cent perquè necessitava una adaptació després de passar de les Fórmules al GT, però amb molt de treball de tot l’equip, amb molt de sacrifici per part de tothom, hem pogut reflectir en els resultats tota la feina que hem fet. En aquest sentit, estem molt contents.

Amb quin moment es queda d’aquest curs?
Em quedo amb el primer podi, que precisament el vaig aconseguir a casa, a Barcelona. Va ser una prova en aigua, una carrera molt difícil i amb moltes situacions canviants. L’inici de temporada va ser difícil per part de tots, i poder aconseguir el podi a casa, a l’única prova del campionat que es fa a Espanya, va ser molt recompensant. Ens va ajudar a agafar moral i a motivar-nos per poder acabar amb dos podis més, que en aquest cas vam aconseguir a Monza.

Considera que s’han complert les expectatives?
Sí. Estic molt orgullós del treball que ha fet tot l’equip i al final hem pogut demostrar el potencial que teníem i el treball que hem anat fent durant tota la temporada. Potser ens ha faltat la victòria, però estic molt satisfet amb la feina que hem fet.

I quins reptes té de cara a la temporada vinent?
Encara no se sap res, és molt aviat. Mirarem de valorar les diferents opcions que tenim, però encara no es pot dir res. El que sí que es pot avançar és que serà un pas endavant i esperem que sigui un projecte que ens pugui aportar molts èxits.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li