Grifols obre l’aixeta a Vilajuïga

0
30788

El gegant farmacèutic apunta que una de les vies per “reflotar” el negoci és l’embotellat de medicaments 


Quan la centenària empresa Aigües de Vilajuïga va anunciar el cessament de la seva activitat fa un parell de mesos, la notícia va ser rebuda amb tristesa i preocupació a la localitat altempordanesa. El cert és, però, que des de llavors el telèfon no ha deixat de sonar.

Durant aquestes setmanes a l’altra banda de l’aparell s’hi han situat desenes de persones que, ja sigui representant a empreses o a títol individual, s’han interessat per la situació de la companyia i el seu possible reflotament. Tot plegat va agafar una forma més definida quan es va rebre la trucada de Grifols, la multinacional farmacèutica catalana, que ha acabat comprant Aigües de Vilajuïga amb la voluntat de mantenir el negoci i de fomentar l’ocupació entre els veïns de la localitat. Una de les vies per “reflotar el negoci”, apunten des de la companyia barcelonina, és l’embotellat de solucions farmacèutiques.

REHABILITACIĂ“ DE L’ESPAI. MĂ©s enllĂ  de les possibles novetats en el sistema de producciĂł, l’arribada de Grifols a VilajuĂŻga tambĂ© suposarĂ  tirar endavant un pla per rehabilitar l’espai i les instal·lacions. “Volen conservar i respectar la seva història i posar l’aigua en el lloc que es mereix, una aigua Ăşnica, com Ă©s la nostra”, va piular a travĂ©s de Twitter l’alcaldessa de VilajuĂŻga, Joana Cobo, que tambĂ© va afegir que el nou projecte s’entrarĂ  a l’ajuntament el setembre per poder començar les obres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li