Gratacós diu que AMC portarà al jutjat a Olmedo per l’afer de les retribucions

0
755

Ras i curt i amb la discreció que el caracteritza. El regidor no adscrit de Figueres, Esteve Gratacós, va anunciar en el darrer ple municipal que “AMC portarà al jutjat a M. Àngels Olmedo Delestal”. Tot, per l’afer de les retribucions que Gratacós rebia com a grup municipal i que el PP va denunciar davant la Fiscalia. La justícia no ha donat la raó als populars i ara el regidor no adscrit no només diu que anirà als jutjats sinó que AMC -el seu partit- es tornarà a presentar a les eleccions municipals del 2015.
En el ple de dimarts passat es va debatre i va tirar endavant la reprovació del PP “per l’actitud de judicialitzar les actuacions municipals”. La moció, impulsada pel grup del govern municipal de CiU, va ser argumentada per l’alcaldessa, Marta Felip, que va donar comptes en el ple de la denúncia del PP arxivada per la Fiscalia. Arran d’això, Felip va dir que “veiem mala fe en aquesta actuació perquè anar a la Fiscalia no és un joc”. Va afegir que “la Fiscalia no ha apreciat delicte (…) i amb una simple explicació jurídica n’hi ha hagut prou per explicar perquè es paga al senyor Gratacós com a grup municipal”. L’alcaldessa va recordar que amb aquest cas tres persones van ser denunciades, l’exalcalde, Santi Vila; ella mateixa com a alcaldessa i el regidor d’Hisenda per presumptes irregularitats en l’atorgament de subvencions. Com a imputats, van anar a declarar l’exinterventor Carles Pigem i el mateix regidor Esteve Gratacós.
En el ple la reprovació al PP va prosperar amb els vots positius de CiU i del regidor no adscrit. ERC, la CUP i el PP hi van votar en contra, mentre que ICV i el PSC es van abstenir.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li