Govern de l’Escala: estructura amb 5 grans àrees

0
1559

Alcaldia té al capdavant Víctor Puga, que també serà regidor de Règim Intern i Hisenda. L’alcalde tindrà dedicació exclusiva i una anualitat bruta de 45.000 euros


 

El ple de l’Escala va aprovar la setmana passada el nou cartipàs municipal. L’estructura està dividida en cinc grans àrees: Alcaldia; Desenvolupament Econòmic i Cultural; Territori i Sostenibilitat; Atenció a les Persones i Educació, Joventut i Esports.

Alcaldia té al capdavant Víctor Puga, que també serà regidor de Règim Intern i Hisenda. L’alcalde tindrà dedicació exclusiva i una anualitat bruta de 45.000 euros.

Desenvolupament Econòmic i Cultura estarà coordinat per Marta Rodeja, que també serà la regidora de Promoció Econòmica i Turística, Comerç, Comunicació i Noves Tecnologies. Rodeja serà la segona tinenta d’alcaldia i comparteix dedicació amb Josep Bofill, el primer tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea de Territori i Sostenibilitat. Cadascú cobrarà 25.000 euros bruts a l’any. Rafel López també repetirà en el govern de Puga amb Promoció Econòmica i Martí Guinart serà regidor d’Acció Cultural i Patrimoni Histricocultural. Dins de l’àrea de Territori i Sostenibilitat hi haurà la regidoria de Serveis i Seguretat, comandada per Robert Figueras.

La quarta àrea de gestió serà la d’Atenció a les Persones amb la veterana Ramona Viella com a regidora, i Marc Frigola serà el regidor d’Ocupació. La cinquena àrea és Educació, Joventut i Esports. Maite Cortés és la regidora d’Educació, Marc Frigola va a Joventut, i Boran Minic és el regidor d’Esports i Salut. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li