Gotanegra, reelegit president de l’Associació de Càmpings

0
1025

La renovació del seu mandat -aquest serà el segon- es va produir durant l’assemblea celebrada dijous passat a la seu de Darnés Grup, a Torroella de Montgrí


 

L’empresari rosinc, Miquel Gotanegra, ha estat reelegit president de l’Associació de Càmpings de Girona. La renovació del seu mandat _aquest serà el segon- es va produir durant l’assemblea celebrada dijous passat a la seu de Darnés Grup, a Torroella de Montgrí. Gotanegra afronta quatre anys més al capdavant de l’entitat amb “l’objectiu de continuar fent camí cap a l’excel·lència”. Pel president de l’associació això s’aconsegueix “amb l’esforç diari dels càmpings, amb les inversions continuades (en els darrers 4 anys de més de 70M€) i amb il·lusió”.

Pel que fa al balanç de la temporada, l’associació diu que les xifres són similars a l’any passat i destaca l’augment progressiu de turisme català. L’entitat, amb 75 associats, ha manifestat el seu rebuig a accions contràries a la democràcia i als drets de la ciutadania. La declaració té relació amb el context polític a Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li