GM Food aposta per Figueres

0
1436

La multinacional ha obert el segon establiment franquiciat amb l’ensenya Proxim a la ciutat i ja en suma una dotzena arreu de la província gironina


 

L’ensenya Proxim, propietat de GM Food, ha obert recentment el dotzè establiment franquiciat a la província gironina i el segon a la ciutat de Figueres. El nou establiment, situat al carrer Sant Pau, dona feina a dues persones i té una superfície de sala de vendes de 88 m2.

En aquests moments, GM Food, líder en la distribució alimentària a l’engròs, compta amb 6 Gros Mercat a la demarcació (Figueres, Girona, Olot, Palamós, Blanes i Lloret de Mar), 28 supermercats franquiciats sota l’ensenya SUMA, 12 Proxim i 73 establiments SPAR, a més de la plataforma logística de Vilamalla, que brinda subministrament a tots els establiments propis i franquiciats de la seva àrea d’influència.

La multinacional té un volum de negoci superior als 1.100 milions d’euros i més de 2.500 empleats repartits en 12 comunitats autònomes. GM Food compta amb una cadena de més de 600 supermercats SUMA i Proxim. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li