Gerard Marín, més a prop de la Mini Transat

0
836

El regatista empordanès i comodor del Club Nàutic l’Escala va ser cinquè al Gran Premi d’Itàlia, on va acumular 500 milles


El regatista alt-empordanès Gerard Marín, comodor del Club Nàutic l’Escala, està més a prop de participar en la Mini Transat de l’any vinent a Gènova, si les circumstàncies sanitàries ho permeten. Aquest pas endavant es va produir durant el Gran Premi d’Itàlia que es va celebrar del 17 al 23 d’octubre, on va finalitzar en cinquena posició i va aconseguir sumar al voltant de 500 milles gràcies a un recorregut que proposava fer la volta a Còrsega amb sortida i arribada des de Gènova. «Després d’aquesta regata tinc el 33% de les milles que necessito, ara em falten 1.012 milles més amb el prototip», apunta Marín referint-se a l’embarcació que usarà durant la Mini Transat, que en aquests moments es troba en procés de construcció a Barcelona. De fet, segons detalla Marín, els pronòstics apunten que el vaixell pot anar per primer cop a l’aigua «a finals de gener, si tot va bé».

A aigües italianes, Marín, acompanyat del membre de la Base Mini Barcelona, Carlos Manera, i a bord de l’embarcació Xuclameta, va superar una navegació d’11 hores, 42 minuts i 50 segons.

EL PROTOTIP, A LA FNOB. El camí de Marín per participar en la Mini Transat es va iniciar l’estiu passat, quan va ser seleccionat per participar en la popular regata amb el prototip firmat pel dissenyador naval francès Marc Lombard, que s’està construint a les instal·lacions de la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB). En concret, el Comitè Avaluador va seleccionar l’empordanès pel seu coneixement en vela oceànica, en la que suma dues voltes al món amb la Barcelona World Race (BWR) i la seva experiència en la Classe Mini.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li