Gent | Hora Nova - Part 2
Inici Gent Pàgina 2

Gent

On each category you can set a Category template style, a Top post style (grids) and a module type for article listing. Also each top post style (grids) have 5 different look style. You can mix them to create a beautiful and unique category page.

Amanida de llagosta, carxofes i tòfona d’estiu, del restaurant ROM de...

Aquesta serà l’última recepta de la temporada. Si tot va bé, ens retrobem al setembre amb més propostes culinàries   Sembla que un dels ingredients estrella...

La nissaga dels doctors Vila

Sis generacions d’una mateixa família figuerenca han exercit la medecina   Durant unes quantes dècades un bust presidia el vestíbul d’entrada a l’hospital de Figueres. Es...

Els Consells Comarcals de l’Alt i Baix Empordà programen 45 visites...

S’ha demanat a ajuntaments que programin les activitats de manera que es puguin garantir les condicions de restriccions i d’higiene així com distàncies de...

Quatre dies d’actes pel mil·lenari

Les activitats s’engloben dins del calendari d’activitats previstes per celebrar l’efemèride   Durant quatre dies se celebraran a Figueres actes commemoratius per la tradicional festa...

Oro i Moscardó promocionen Cadaqués

L’objectiu de la promoció és contribuir a la recuperació, la reactivació i la dinamització dels diferents sectors del teixit socioeconòmic del municipi per aquest...

Els Pescadors, a la llista els millors restaurants d’Europa

L’establiment gastronòmic de Llançà repeteix i puja posicions entre els restaurants que conformen el Top 100+ European Restaurant   El restaurant Els Pescadors de Llançà, fundat...

El ‘biscuit glacé’ de Can Fàbrega

Amb l’arribada de l’estiu i la calor, la secció gastronòmica presenta unes postres refrescants i molt fàcils de fer   La proposta gastronòmica d’aquesta setmana torna...

De Verdaguer a Pibernat

Es presenta un poemari dedicat a la muntanya de la Mare de Déu del Mont Mossèn Cinto Verdaguer ho va deixar escrit: «Dels molts santuaris...

Xup-xup de llamàntol i cloïsses

El xef escalenc Jordi Sabadí ens presenta un plat d’allò més deliciós: es tracta d’un llamàntol a l’americana Aquesta setmana tornem a la cuina de...

Isaac Bernal, campió del GMchef 2020

El sevillà s’ha proclamat guanyador de la cinquena edició del concurs amb el plat ‘Entre tierras y mar’ Isaac Bernal és el nou campió del...
- Advertisement -

MOST POPULAR