Gelati Dino retorna amb ambiciĂł

0
1117

L’empresa amb seu central a Empuriabrava aixeca la persiana de 17 de les seves gelateries i prepara obertures a Barcelona i Madrid


 

L’empresa de gelats artesans italians Gelati Dino, amb seu central a Empuriabrava, ha reobert recentment més de la meitat de les seves 30 gelateries arreu d’Espanya. En concret, han alçat la persiana 17 dels seus establiments, 5 dels quals són a la demarcació gironina i, d’aquests, 3 a l’Alt Empordà: Roses, el Port de la Selva i Empuriabrava.

Malgrat el context actual, marcat per la pandèmia mundial de la Covid-19, la companyia gelatera ha tornat amb força. Així queda palès amb els projectes paral·lels que s’estan portant a terme: ara, l’empresa està reformant tres botigues –una de les quals és a Salt– i té previst obrir-ne dues de noves aquest estiu a Madrid i Barcelona. «Les nostres botigues estan concentrades en la major part a la Costa Brava i a Barcelona, i l’objectiu dels pròxims anys és guanyar presència a la resta del territori espanyol», detalla el director de marca i tercera generació del negoci, Stefano Rosso.

A L’EXPECTATIVA. L’objectiu de la firma és reiniciar l’activitat en la totalitat de botigues a mesura que vagi avançant el procés de desescalada. El dubte, explica Rosso, és saber quin tipus de turisme arribarà: «Després de dos mesos sense poder facturar, poder obrir de nou és veure una mica la llum al final del túnel, però estem a l’expectativa de quin turisme tindrem. El públic estranger és, per Gelati Dino, un percentatge molt alt del nostre client. Som conscients de la situació actual i per això seguim potenciant el públic local».

A banda, per tal d’evitar els efectes del nou coronavirus, Gelati Dino segueix un protocol de seguretat estricte en les botigues i a la seu central. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li