Gelat de te

0
606

INGREDIENTS

* 250 ml d’infusió de te verd
* 1 cullerada de ratlladura de llimona
* El suc d’1 llimona
* 4 fulles de gelatina sense sabor
* 2 dl d’aigua
* 2 ous
* 200 g de formatge cremós
* 50 g de sucre

Preparació

1.Barregem la infusió de te tèbia amb la ratlladura i el suc de llimona, la gelatina remullada amb aigua freda, 2 dl d’aigua i els rovells dels 2 ous batuts, però amb molta cura que no es quallin. Ho deixem refredar. Hi afegim el formatge cremós i el sucre i ho barregem.
2.Batem les clares dels ous i hi afegim poc a poc la infusió de te. Ho barregem amb una espàtula. Aboquem la barreja en motlles per a gelats i ho posem al congelador durant 20 minuts. Traiem els motlles del congelador i els removem perquè no es cristal·litzi i quedi un gelat més cremós. Ho introduïm novament al congelador fins que estigui totalment congelat.

El te verd, com que no està fermentat, conserva intactes els components vitamínics, antioxidants i medicinals existents a la planta. Aquesta infusió ajuda a combatre nombrosos tipus de càncer, a prevenir malalties cardiovasculars i a millorar les mucoses i la pell. També és un aliat de les dietes per aprimar-se i potencia el bon funcionament del sistema immunològic.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li