Gas Natural Fenosa ofereix els millors preus als hostalers gironins per quart any consecutiu

0
1208

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona i Gas Natural Fenosa han renovat el conveni de col·laboració, un acord que es tradueix amb descomptes per als associats gironins i una gran oferta relacionada amb les noves solucions energètiques


 

Dilluns passat, dia 12 de març, el president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, i el delegat de Vendes i Operacions del territori de Catalunya Nord, Joan Ramon Vilalta, en representació de Gas Natural Fenosa, van signar la renovació de l’acord de col·laboració entre les dues parts, un conveni que té com a objectiu garantir un estalvi econòmic en el preu de l’energia als empresaris dels establiments agremiats de les onze associacions membres de la Federació gironina.

Així, els empresaris d’hostaleria podran gaudir un cop més de la millor oferta disponible en totes les tarifes elèctriques, encara que tinguin més o menys consum. En aquest sentit, es continuarà amb la línia de no fer diferències entre els establiments més petits, com pot ser un bar, i els més grans, com pot ser un hotel, perquè aquest acord garanteix un estalvi econòmic per a tots els empresaris del món de l’hostaleria.

A més, l’acord de col·laboració també preveu un descompte del 10% sobre les tarifes de gas natural. D’altra banda, Gas Natural Fenosa també posa a la disposició dels empresaris d’hostaleria una gamma de solucions energètiques destinades a la millora de l’eficiència energètica, amb la tecnologia més avançada i amb la millor gestió, com és ara l’energia solar fotovoltaica, projectes singulars a mida i millores en la regulació i el control d’instal·lacions de gas existents per tal d’aconseguir optimitzar el procés i reduir costos.

També amb aquest conveni Gas Natural Fenosa concedeix a tots els seus clients un estudi gratuït d’optimització de la factura de llum, amb l’objectiu d’analitzar si els serveis contractats són els adequats al seu establiment. Amb aquest informe, l’associat es pot estalviar costos a la factura energètica.

Durant la signatura del conveni, Antoni Escudero va declarar que la renovació de l’acord de col·laboració per quart any consecutiu «és una mostra de la bona rebuda del conveni per part dels associats», ja que els aporta un estalvi i és beneficiós per a ells.


Per la seva banda, Joan Ramon Vilalta va fer esment que Gas Natural Serveis està al costat de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a partner de les solucions d’eficiència energètica més actuals, com és ara l’energia solar fotovoltaica o, fins i tot, la geotèrmica. Vilalta també va destacar «els bons fruits» que ha donat fins ara el conveni per als associats, així com les «bones perspectives per al sector durant els propers anys».

LA FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LES COMARQUES DE GIRONA. La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona està formada per onze associacions comarcals o locals: l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà; el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar; la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre; l’Associació d’Hostaleria, restauració i turisme de Girona; l’Associació d’Hostaleria de Blanes; l’Associació d’Hostaleria de la Selva; l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa; l’Associació d’Hostaleria del Ripollès; l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, l’Associació d’Hotels i Càmpings de Cerdanya i l’Associació de Turisme Rural Girona.

Aquestes tenen associats hotels, hostals, càmpings, restaurants, bars, cafeteries, sales de festa o cases de turisme rural, entre altres. En total, la Federació compta amb més de 1.550 empreses federades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li