Gas Mountain s’ajuda de la tecnologia per fer front a la Covid

0
1020

L’associació, a través d’una aplicació mòbil, proposa participar a la cursa MDM de manera individual


De la mateixa manera que Mahoma va anar a la muntanya, davant la incapacitat d’aquesta de dirigir-se fins a on era ell, els clubs i els projectes esportius també s’han de reinventar arran de la Covid-19. Aquest és el cas de les curses, i més concretament de l’Associació Gas Mountain, que aferrant-se a les noves tecnologies vol combatre el coronavirus i continuar fent les seves tradicionals proves.

En concret, i a través de l’Open Trail Races, una aplicació per a telèfons intel·ligents que té com a funció principal registrar la competició de curses en circuits instal·lats al medi natural, el col·lectiu ha instal·lat a cada circuit de la prova MDM.cat una sèrie de dispositius check-point, els quals detecten el corredor a través del mòbil. Així, el crono s’inicia al passar pel punt de sortida i s’atura en arribar a la meta, i tot plegat es desenvolupa d’una manera automàtica, sense necessitat d’interacció per part de l’usuari.

Un cop s’acaba la cursa, i després d’haver passat pels diferents punts de control, el participant serà classificat en el rànquing en funció de la seva edat i el sexe.

EL FUNCIONAMENT. Els passos per poder competir en aquest nou format de cursa és senzill. En primer lloc, cal registrar-se a l’aplicació, un pas previ a activar el Bluetooth del nostre dispositiu. Seguidament, cal dirigir-se al punt de partida de la cursa i l’usuari, després, ja pot començar a córrer.

La MDM.cat de Gas Mountain ofereix distàncies de 12km i 21km, a més de la prova vertical. Ara, donades les circumstàncies es poden fer els 365 dies de l’any.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li