Garrigàs demana ajuda per denunciar propietaris incívics

0
1350

L’Ajuntament demana als veïns que, si veuen algun gos que no compleix les normes, li facin una foto per denunciar-ne l’amo


«El teu gos no hi entén de civisme. Tu sí!». Aquest és el lema de la campanya que ha impulsat l’Ajuntament de Garrigàs per vetllar per al compliment de les ordenances de tinença d’animals. Una campanya en què el consistori recorda les normes de convivència bàsiques, i també demana la col·laboració veïnal per detectar els propietaris d’animals domèstics que les infringeixin i així poder «obrar en conseqüència».

Entre aquestes normes, hi ha l’obligatorietat de censar els animals, vacunar-los, alimentar-los adequadament i tenir cura de la seva higiene i la seva salut; la necessitat de portar-los lligats i, si cal, amb morrió, o la prohibició de deixar els excrements a la via pública. Però també n’hi ha d’altres, com per exemple vetllar perquè els animals no facin sorolls que puguin molestar els veïns, no deixar-los aturar a davant de cases on hi hagi altres gossos (per evitar que es posin a cridar) o no deixar que orinin on vulguin.

Per assegurar-se que es compleixen totes aquestes normes, l’Ajuntament ha demanat als veïns que, si veuen que algun propietari no compleix alguna d’aquestes normes, li facin una foto i l’enviïn al WhatsApp del consistori (632 675 994).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li