Garrig√†s celebra la 13a Festa d’Homenatge a la Vellesa

0
818

L’esdeveniment s’ha recuperat enguany amb un format diferent, que va permetre una celebraci√≥ segura i c√≤mode


Garrig√†s va celebrar diumenge passat la 13a edici√≥ de la Festa d’Homenatge a la Vellesa, un acte que s’ha recuperat enguany amb un format diferent, que va permetre una celebraci√≥ segura i c√≤mode per a tothom.

La festa es va iniciar a les quatre de la tarda amb la benvinguda i la salutaci√≥ a totes les persones assistents. En paraules de l’alcaldessa, Pilar Bosch, recuperar aquesta activitat √©s ¬ęun plaer despr√©s de dos anys sense celebrar-se; el context actual i tot el que s’ha viscut durant els darrers anys afecta inevitablement l’estat an√≠mic, i per aix√≤ √©s tan important recuperar de mica en mica tots els espais que ens permeten compartir moments de festa i alegria amb els nostres ve√Įns i ve√Įnes, familiars i amics¬Ľ.

Durant l’esdeveniment tamb√© es va fer un reconeixement especial a la dona m√©s gran del poble, l’Anita Pag√®s, aix√≠ com a l’home amb m√©s edat, Josep Masdeu, i es va lliurar un record de la jornada, en forma de foto de grup, a totes les persones homenatjades. Finalment, un espectacle teatral de la com`panyia MACARRA va acompanyar la celebraci√≥, que es va cloure amb un berenar per a tothom.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li