Fulla de Figuera a títol pòstum per a Albert Tomàs Bassols

0
642

La distinció es va entregar durant l’acte d’homenatge a Albert Tomàs que va tenir lloc divendres a Vilabertran, organitzat per la Fundació que porta el seu nom, un any després de la seva mort. Tomàs va crear la fundació el 2004 a favor de la cultura catalana i el patrimoni empordanès


Figueres ha lliurat la distinció de la Fulla de Figuera de Plata, a títol pòstum, a Albert Tomàs Bassols, en reconeixement a la seva trajectòria i al seu compromís amb la ciutat, tan en l’àmbit comercial i empresarial com en la defensa de la llengua, la cultura i el patrimoni empordanès.

La distinció es va entregar durant l’acte d’homenatge a Albert Tomàs que va tenir lloc divendres a Vilabertran, organitzat per la Fundació que porta el seu nom, un any després de la seva mort. Tomàs va crear la fundació el 2004 a favor de la cultura catalana i el patrimoni empordanès.

El ple de l’ajuntament de Figueres, arran de la Comissió del Nomenclàtor, va aprovar concedir la Fulla de Figuera de Plata a Albert Tomàs el passat 5 d’octubre de 2020, a petició de l’Assemblea Nacional Catalana, la Institució Alt-empordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura (IAEDEN) i per Òmnium de l’Alt Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li