Francisco ‘Kiko’ Javier Marín: «Vull donar les gràcies a les entitats i treballadors de l’Ajuntament per fer possible la festa major»

0
605

És el segon Tinent d’Alcaldia i regidor de les Àrees d’Hisenda i Serveis Econòmics, serveis relatius a la Via Pública, Festes Populars i relació amb les Associacions i Entitats Ciutadanes


Torna una nova edició de la Festa Major de Sant Cebrià de Vilafant. Com es presenta?
Doncs es presenta una festa major amb molta il·lusió i amb moltes ganes de començar a tenir una mica de normalitat, és una festa major per a la gent del poble i vull aprofitar per donar les gràcies a totes les entitats i tots els treballadors de l’Ajuntament de Vilafant que han fet possible que la festa es faci amb una mica de normalitat. Tots els actes seguiran les mesures covid.

Quines novetats hi trobarem a la programació d’aquest any?
Doncs el Festivaldòria i la Cursa d’Obstacles de diumenge són les principals novetats d’aquesta edició. Una altra novetat és el canvi de data de la Nit de la Revolució, la nit jove, que enguany ho han volgut canviar una mica i ho han passat a dissabte. I no és novetat, però l’any passat, per primera vegada en 11 anys, no es va poder fer la Baixada de Carretons i aquest any es torna a fer la Baixada de Carretons a Vilafant.

És una de les activitats més esperades, és així?
Sí, és una de les activitats més divertides i esperades de la festa major i aquest any seguirem tot el circuit per megafonia. Avui tenim onze equips apuntats a la Baixada de Carrerons i calculem que aquesta edició hi haurà una quinzena de carretons que participaran en aquesta nova edició.

I es fa la 1a edició de Festivaldòria, com s’ha d’entendre?
Durant aquest any, des de l’Ajuntament, s’han fet diferents tallers de teatre i cultura i tot el que han treballat ara ho representaran amb aquest festival. El dissabte es faran diferents representacions de l’obra que han treballat, i el festival també servirà perquè la gent conegui Palol de Sabaldòria.

Totes les activitats són gratuïtes?
Totes les activitats són amb entrada lliure, places limitades i sense inscripció. El que s’haurà de tenir en compte i respectar serà l’aforament màxim. Els tècnics ens diuen quin aforament hi ha per cada activitat i és el que haurem de complir. Un cop se superi l’aforament, haurem de tancar la porta, i voldrà dir que l’activitat haurà sigut un èxit.


  • Pots consultar la programació de la Festa Major, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li