Francesc Guisset: «Posarem sobre la taula el projecte electoral i parlarem amb totes les formacions»

0
2420

Francesc Guisset és el candidat a l’alcaldia de Llançà pel Partit Socialista de Catalunya


 

On ha malinvertit a Llançà?
No s’ha parat cap projecte del pla d’inversions i cap partit de l’oposició ha presentat al·legacions, per tant, no considero que s’hagi malinvertit.

Doncs, on s’hauria d’invertir?
Hi ha en marxa la nova residència de gent gran, aquí és on hem posat la banya, i una altra de les inversions és la sala polivalent i el parc infantil.

Quin model turístic proposa?
Ens agrada el turisme familiar de totes les edats, per això volem apostar per esdeveniments esportius, llocs d’oci monitorats i altres propostes culturals, visites al municipi, barqueig, camins de ronda… I també apostar per la biblioteca municipal, a banda de desenvolupar la zona industrial i completar-la amb l’oci nocturn.

I quina aposta cal fer a l’entrada del municipi?
Ho tenim molt avançat amb la Direcció General de Carreteres, estem a punt de firmar el conveni. Ells faran la infraestructura viària de l’execució material de la rotonda, per tant, la despesa del vial, voreres, enllumenat i la infraestructura que passa per sota, i com a Ajuntament volen que ens fem càrrec del projecte d’expropiació, per no tenir problemes amb els veïns. Els costos encara s’han d’acabar de parlar.

Què hi destinaria a l’espai de l’antiga residència?
El projecte preveu una zona museística, una zona cultural i una zona de convivència intergeneracional. Per tant, el casal de la gent i un espai compartit amb la gent jove. A un dels altres edificis proposem fer-hi la biblioteca, el centre de dia i una zona d’alberg. I en els altres edificis, zones d’exposició i un museu de la tramuntana.

Amb qui pactaria per fer govern?
Posarem sobre la taula el projecte electoral i parlarem amb totes les formacions, ara mateix no hi ha cap pacte preelectoral.

Destaqui’m dos dels projectes clau del seu programa electoral.
Residència per a la gent gran, recuperació de Can Marli i la zona industrial.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li