Firagri acollirà al castell de Sant Ferran uns cent expositors i recuperarà el bestiar

0
668

L’àrea de Promoció de l’Ajuntament de Figueres està treballant de valent en l’organització d’una nova edició de la Fira Agrícola i Ramadera de les Comarques Gironines (Firagri) que se celebrarà de l’11 al 13 de març i que en relació a l’any 2009 -l’esdeveniment ara té caràcter biennal- presenta dues grans novetats. Per una banda, l’emplaçament, que passa del recinte firal al castell de Sant Ferran i, per l’altra, la recuperació del bestiar, després que des de l’edició del 2005 hagués quedat prohibida la seva exhibició per qüestions sanitàries.
El regidor Joaquim Felip assenyala que “en aquests moments, per les impressions que anem rebent, hi ha molt bones expectatives entre els expositors. Estan il·lusionats amb el canvi d’ubicació i tenen moltes ganes de venir. L’equip que està portant l’organització de Firagri ja té confirmats, en aquests moments, una setantena d’expositors. S’està treballant en el tema de la ramaderia i, actualment, encara no podem acabar de determinar el nombre d’explotacions que hi participaran, però crec que amb molt facilitat arribaran a un centenar de participants en total”.
Per al responsable de l’àrea de Promoció, “una de les demandes que ens varen fer els organitzadors és la de resoldre les comunicacions, és a dir que l’entrada a la Fira es fes per la Pujada del Castell però que la sortida fos per un altre lloc. Ja tenim previst arreglar el camí que va des de l’esplanada exterior de la fortalesa fins a la carretera de Llers, a l’alçada de Can Balló. Ho finançarem amb els diners estalviats en la pavimentació de carrers prevista per aquest trimestre”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li