Fira Gust d’Empordà

0
274

Més de 200 persones van assistir al sopar de presentació de la primera edició de Fira Gust Empordà, celebrat a l’Escola d’Hostaleria de Vilamalla. L’acte va servir per reafirmar la voluntat dels organitzadors –les institucions i els professionals del sector aixoplugats sota la marca Producte de l’Empordà- la voluntat ferma i decidida de promocionar els aliments de la terra com a sinònim de garantia de qualitat.
Entre els assistents a la vetllada, que van presentar Mateu Casanyas i Lluís García, de l’equip d’El Bulli de Roses, hi havia el president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Pere Vila, els alcaldes de Figueres i Vilamalla, Santi Vila i Carles Àlvarez, el vicepresident de la Diputació de Girona, Pere Trias, el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà, Àngel Planas, i el director territorial d’Agricultura, Josep Guix. Els sectors professionals i empresarials estaven representats, entre altres, per Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona; Lluís Fernández, president de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, i Salvador Cabragifa, en representació de la Marca de garantia Producte de l’Empordà.
 
MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li