Fins a 9 restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia de l’1 al 15 de juny

0
611

Aquestes jornades van néixer de la mà del Projecte Sèpia per donar un valor afegit a aquest producte de pesca d’art menor i, segons un comunicat de l’Ajuntament del municipi, «arriba a la tercera edició amb la voluntat de consolidar-se com a producte turístic gastronòmic»


 

Les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia de l’Escala celebren la tercera edició la primera quinzena de juny, amb la participació d’un total de nou restaurants. Concretament, oferiran menús específics amb la sèpia com a protagonista els establiments següents: La Clota, el Roser II, Restaurant Villa Teresita de l’Hostal Empúries, Can Miquel, El Molí de l’Escala, El Centre, El Miryam, El Roser 1, Orígens, així com l’empresa de plats precuinats Booníssim. Aquestes jornades van néixer de la mà del Projecte Sèpia per donar un valor afegit a aquest producte de pesca d’art menor i, segons un comunicat de l’Ajuntament del municipi, «arriba a la tercera edició amb la voluntat de consolidar-se com a producte turístic gastronòmic». Amb tot, si a la primera edició es van adherir a la campanya quinze establiments, i a la segona, tretze, enguany s’ha reduït el nombre de negocis participants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li