Fins a 57 restaurants se sumen a la 3a edició de l’EmpuriaTApes

0
1507

Un d’aquests és el Restaurant Empòrium, de cuina empordanesa d’autor i amb una estrella Michelin.


Durant 10 dies, del 7 al 16 de juny, es podran degustar les tapes de restaurants i bars de Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Es tracta d’una mostra representativa que reflecteix el caràcter internacional del municipi. En aquesta tercera edició, la ruta de tapes inclou fins a 57 establiments. Un d’aquests és el Restaurant Empòrium, de cuina empordanesa d’autor i amb una estrella Michelin.

SORTEIG. Per primer any, es convoca un concurs per premiar la millor tapa. El guanyador del concurs aconseguirà un menú per a dues persones al restaurant que desitgin i podran escollir alguna activitat: des de volar al túnel del vent fins a fer surf al Wave Club o bé un passeig els canals d’Empuriabrava, o una visita guiada al centre històric de Castelló, entre altres. Per participar-hi, cal consumir un mínim de sis tapes, en sis restaurants diferents, omplir una butlleta, que es troba en el llibret de la ruta, i dipositar-la a les oficines de turisme.

LA INICIATIVA. L’EmpuriaTApes neix per dinamitzar la gastronomia del municipi amb motiu del 50è aniversari d’Empuriabrava. En la primera edició s’hi van adherir 34 restaurants, en la segona 44 i, actualment, es compta amb 57 establiments. La regidora de Promoció Turística en funcions, Helena Solana, destaca que «la involucració dels restauradors i l’increment de participació fa que cada any la ruta sigui més completa i engrescadora».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li