Fins a 30 pobles rebran ajuts per a la dinamització

0
1164

La proposta de resolució provisional estableix que la quantitat màxima de les subvencions és de 50.000 euros per cada ajuntament sol·licitant


El Govern de la Generalitat de Catalunya ha atorgat les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019 a 92 municipis de les comarques gironines, 30 dels quals són de l’Alt Empordà. De moment l’executiu ha notificat la resolució provisional als ens locals, que ara tindran 10 dies hàbils per formular les al·legacions que creguin convenients i per presentar la documentació tècnica necessària. Està previst que la resolució definitiva es publiqui al novembre.

Els pobles alt-empordanesos que se’n beneficiaran són Capmany, Sant Llorenç de la Muga, Espolla, Colera, Boadella i les Escaules, Mollet de Peralada, Pont de Molins, Maçanet de Cabrenys, Cabanes, Peralada, Garriguella, Vilajuïga, Vilamacolum, Borrassà, Ordis, Palau-saverdera, Terrades, Sant Miquel de Fluvià, Masarac, Biure, Riumors, Navata, Pedret i Marzà, Albanyà, Sant Climent Sescebes, Agullana, Pau, el Port de la Selva, Portbou i Darnius.

La proposta de resolució provisional estableix que la quantitat màxima de les subvencions és de 50.000 euros per cada ajuntament sol·licitant. L’objectiu dels ajuts és la definició i execució d’accions prioritàries que comportin un valor afegit important als municipis per tal d’afavorir la dinamització territorial i la igualtat d’oportunitats a les persones que hi viuen.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li