Fins a 1,2 milions per millorar dues carreteres

0
658

S’ha aprovat definitivament el projecte de condicionament d’un tram de la GIV-6228, que comunica Vilamalla amb el polígon industrial del Pont del Príncep i la carretera cap a Figueres


El ple de la Diputació de Girona ha aprovat dos projectes de remodelació de carreteres de l’Alt Empordà valorats en 1,2 milions d’euros. D’una banda, ha aprovat definitivament el projecte de condicionament d’un tram de la GIV-6228, que comunica Vilamalla amb el polígon industrial del Pont del Príncep i la carretera cap a Figueres. Les actuacions, que tenen un pressupost de 678.841,28 euros, se centraran en un tram de 950 metres, des de la sortida de la rotonda de la C-252.

Les obres permetran apujar les cotes de la rasant actual per impedir que, en episodis de pluja, l’aigua inundi la calçada. També es redissenyarà la xarxa de cunetes i obres de drenatge transversal existents per garantir el desguàs correcte de les aigües recollides cap al punt d’abocament, i s’eixamplarà la calçada actual de manera que disposi de vorals a tots dos costats.

D’altra banda, s’ha donat llum verda (en aquest cas, de forma inicial) al projecte de condicionament d’un tram de la GIV-6211, de Figueres al Far d’Empordà. Es tracta d’una actuació d’eixamplament i reforç de la carretera a partir del pont del Manol i en una longitud de 1.120 metres. El pressupost és de 514.603,08 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li