Figueres vol tenir una escola municipal d’arts escèniques

0
751

L’equip de govern destaca que fa mesos que treballa en un projecte més transversal per arribar a «tots els infants»


L’alcaldessa de Figueres, durant el ple municipal del mes de juliol, ha anunciat la voluntat del govern de crear una escola municipal d’arts escèniques. El mateix ple va aprovar l’anul·lació del conveni del 2015 amb el Departament d’Ensenyament per la posada en marxa d’un conservatori de música que mai s’ha tirat endavant, una decisió que no ha agradat al grup de l’oposició, Junts per Figueres, que és qui va impulsar el conveni, ni tampoc al grup de Ciutadans que hi donava suport. Agnès Lladó, en aquest sentit, afirmava que «no tanquem la porta a res sinó que obrim una altra porta que ens ha de permetre tenir estudis musicals, més enllà de la privada», tal com recull ACN.

COL·LABORACIÓ AMB L’INS. L’alcaldessa de la ciutat va dir que el projecte no s’havia pogut acreditar i tampoc s’havia fet cap tràmit per tal que fos una realitat com a nou equipament de la ciutat. És per això que l’equip de govern diu que fa mesos que treballa en un projecte més transversal i que estan estudiant la fórmula jurídica per permetre que la nova escola «arribi a tots els infants de la ciutat». En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Figueres desgranen que estan treballant amb l’Institut Alexandre Deulofeu per oferir un grau superior que tindrà relació amb les arts escèniques. Lladó va deixar clar que «estem determinats a oferir formació musical», tot i que avui encara no se sap on aniria ubicada l’escola d’arts escèniques, el que sí ha avançat Lladó és que s’ampliarà l’oferta formativa amb un grau superior.

Durant el ple municipal de Figueres es van tractar altres temes com ara diferents modificacions puntuals del planejament, abans d’aprovar el nou POUM de la ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li