Figueres, tenyida de blaugrana

0
1092

La capital serà l’escenari aquest cap de setmana de la 2a Trobada de Penyes de l’Empordà i la Catalunya Nord


Celebracions de lligues i Champions a banda, Figueres s’engalanarà aquest cap de setmana amb més colors blau i grana que mai. Diumenge, la capital altempordanesa serà l’escenari de la segona edició de la Trobada de Penyes Barcelonistes de l’Empordà i de la Catalunya Nord, agafant així el relleu de Torroella de Montgrí, on es va celebrar l’acte ara fa dos anys.

Es preveu que fins a la ciutat s’hi aproximin al voltant d’una trentena de penyes culers, el que s’estima que es pot traduir en unes 350 persones. “És la primera gran trobada penyística de la història a l’Alt Empordà i estem molt contents de com van les coses fins al moment, tot i que al principi teníem una mica respecte”, destaca el president de la Penya Blaugrana Almogàvers Emporda, Marc Sàez.

La festivitat blaugrana estarà farcida d’actes. Un dels més rellevants serà l’entrega de premis Tito Vilanova, guardons que reconeixen a persones que s’adeqüen amb els valors del traspassat jugador i tècnic de Bellcaire. En aquesta edició, el reconeixement el rebrà Carles Reixach, que relleverà així a Jordi Roura i Aureli Altimira, guanyadors en la primera edició.

ACTIVITATS DIVERSES. La segona Trobada es va presentar la setmana passada a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Figueres amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Figueres, Jordi Masquef, i de Lluís Grau, Marià Padrosa i Marc Sáez, presidents de la Federació de Penyes de l’Empordà i de la Catalunya Nord, de la Penya Blaugrana de l’Alt Empordà i de la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà, respectivament.

Des d’allà, ja es van donar a conèixer les diferents activitats que es repartiran durant la jornada dominical, com ara una cercavila de gegants (10.30 h); l’entrega de records als participants (12.45 h a La Cate) i un dinar de germanor al restaurant Pa Volador de Vilatenim.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li