Figueres tanca les Fires i Festes de la Santa Creu amb bon temps i gent d’arreu

0
894

L’edició 2015 de les Fires i Festes de la Santa Creu va acabar ahir amb bon sabor de boca. Des de l’Ajuntament de Figueres fan un balanç positiu de l’última setmana de les festes i tal com ha destacat l’alcaldessa, Marta Felip, la gent ha pogut gaudir d’uns dies “fantàstics”. El bon temps ha estat un bon aliat i això també ha estat clau en la participació. Afluència de gent d’arreu intensificada pel pont de l’1 de maig.
Tot i que tradicionalment tanquen les fires els focs des del Castell de Sant Ferran, aquest cop no ha estat així. El fet de ser festiu ahir dilluns va allargar una mica més les activitats. En aquest sentit algunes entitats s’han queixat que les seves accions de dilluns no quedessin recollides en el programa oficial de les fires. Per aquest motiu molts ciutadans no van poder assabentar-se en detall de diversos actes organitzats
Enguany les fires han tingut circ al bell mig de la ciutat. L’envelat del Circ Charlie Rivel s’ha estat durant més de dotze dies a la plaça Catalunya. S’ha destacat el confort de la instal·lació concebuda per formar part de la Ciutat del Circ. Els organitzadors donen per acabada la “temporda d’or del circ de qualitat a Figueres”. Tot plegat ha estat un bon colofó dos mesos després de la celebració de la IV edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li