Figueres sorteja 32 habitatges protegits de lloguer per a joves i gent gran

0
814

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha sortejat avui 32 habitatges amb protecció oficial de lloguer, situats al carrer de Carles de Fages de Climent, en un solar cedit a l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per l’Ajuntament de Figueres. Els pisos han estat construïts per l’Incasòl en el sector de Fages de Climent, on ja hi ha 45 habitatges amb protecció oficial de lloguer. En el sorteig, s’han admès 36 sol·licituds i se n’han exclòs 11 perquè no complien els requisits de la normativa.

Dels 32 pisos, la meitat són per a persones majors de 65 anys i l’altra meitat per a joves menors de 35. Hi ha dos pisos que no s’han sortejat perquè queden reservats a l’Ajuntament de Figueres, que els destinarà a finalitats socials. Tots els habitatges disposen d’una habitació i d’una superfície útil de 42 m2, llevat de quatre que fan 48 m2. Deu pisos tenen un pati d’ús privat de 20 m2. A la planta soterrània s’ha fet un aparcament amb 17 places.

El bloc, que és fruit d’un projecte d’Albert Vitaller i ha comptat amb una inversió de 2,10 milions d’euros, compta amb plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li