Figueres se cita amb el pĂ del

0
703

El pàdel s’ha convertit els últims anys, i exceptuant una febre runner omnipresent, en un dels esports de moda. Des d’aquella pràctica llavors minoritària _i minoritzada_ que practicava un president del Govern aleshores amb bigoti, s’ha passat a un exercici popularitzat arreu tant pel que fa al seu nombre de participants com a la proliferació d’instal·lacions.
Una d’aquestes infraestructures és el Pàdel Indoor Figueres, espai referent de la demarcació gironina que des de dilluns i fins al proper diumenge 7 de juny s’erigeix com l’escenari del Grand Slam Indoor Figueres, l’única competició d’aquestes característiques que se celebrarà enguany a la província. “Ho assumim amb molta satisfacció i també amb una mica de pressió. Esperem que hi vingui molta gent”, explica el director del Pàdel Indoor Figueres, Albert Faxedas.
El calendari anual del circuit català establert per la Federació Catalana de Pàdel engloba un total de 13 Grand Slams. D’aquests, set se celebren a territori tarragoní, mentre que a la província de Barcelona se n’hi juguen cinc. Per aquest motiu, des de l’organització valoren “molt positivament” l’aparició a escena d’una terra gironina que no aixoplugava cap torneig d’aquesta índole des del ja llunyà Grand Slam de Roses del 2012, competició que es va fer amb un format competitiu totalment diferent del vigent. Tal com assenyala Faxedas, el club altempordanès va iniciar les gestions per acollir aquesta cita esportiva a principi d’any, quan la federació va rebre dues propostes: la figuerenca i la del x3 Club Pàdel Girona. “Sabíem que reuníem els requisits necessaris, som el club amb més pistes cobertes de la província, per exemple, i per això estàvem esperançats”, explica el responsable, que puntualitza que aquest serà “el torneig federat més important que s’ha fet al club i el més rellevant d’aquesta temporada”.
En aquest sentit, la cita catalana passarà a formar part d’un ventall d’esdeveniments notoris que ja han passat per les pistes de la capital comarcal, com ara l’exhibició que va reunir els quatre millors jugadors del món el 2013 o el màster gironí del novembre del 2014.
Des del Pàdel Indoor Figueres volen que aquest Grand Slam tingui una continuïtat. “La idea és fer un esdeveniment anual per seguir destacant com la millor instal·lació de pàdel del territori, tant pel que fa al nivell dels jugadors com a l’organització”, destaca Faxedas.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li