Figueres ressonarà a ritme de Jazz de l’11 al 13 de setembre

0
914

La 26a edició del Festival de Jazz comptarà amb l’actuació de Jazz Ladies i de Professor Cunningham and His Old School


La 26a edició d’El Festival de Jazz de Figueres, organitzat per Joventuts Musicals de Figueres, se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de setembre del 2020 en diferents espais emblemàtics de la ciutat.

Tot i els entrebancs derivats de l’ajornament del festival, previst inicialment del 29 al 31 de maig, la programació comptarà amb sis actuacions: Jazz Ladies, Professor Cunningham and His Old School, Drop Collective, Hot Jazz Cats, Agustí Burriel i Movin’ Wess.

«Una programació diversa i de qualitat que pot atraure afeccionats i entesos del jazz, blues, swing o sons de fusió», ha explicat el regidor de Cultura, Alfons Martínez, que també ha agraït a l’organització «el fet de mantenir molt viu aquest festival». Encara que la majoria d’aquestes actuacions són gratuïtes, «es faran amb reserva d’entrada prèvia, i naturalment adaptades a totes les mesures que la normativa ens marca», ha detallat la presidenta de Joventuts Musicals de Figueres, Alba Albert, en la presentació de la programació celebrada el dimecres a la seu del COAC.

La programació detallada i l’adquisició d’entrades es pot realitzar a través de la pàgina web www.jazzfigueres.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li