Figueres reparteix material escolar a famílies vulnerables

0
1035

S’estan distribuint lots de material escolar i dossiers de l’escola Pous i Pagès i de l’Institut Alexandre Deulofeu


L’Àrea d’Educació i l’Àrea de Serveis Comunitaris de l’Ajuntament de Figueres han aplicat diverses mesures perquè cap família de la ciutat es quedi enrere en el seguiment del curs escolar i les preinscripcions per al proper curs. D’una banda, a través de l’associació VINCLE (servei de mediació comunitari i servei de suport a famílies) i de la Fundació Pere Closa (servei de promoció escolar), han repartit material escolar en format paper a les famílies que no disposen dels recursos necessaris per al seguiment del curs per la via telemàtica. Més concretament, les cinc tècniques del Pla de desenvolupament comunitari han repartit 32 dossiers a alumnes de l’escola Pous i Pagès, i 16 més a joves de l’institut Alexandre Deulofeu.

Paral·lelament, l’Ajuntament també ha preparat lots de material escolar fungible per a més de 60 famílies, i la setmana passada els van començar a repartir.

D’altra banda, el servei de suport a famílies, juntament amb el promotor escolar, l’EAP i l’escola Josep Pous i Pagès estan donant suport a les 24 famílies de 6è de primària de l’escola amb el tràmit telemàtic de les preinscripcions per al curs vinent. Recullen la documentació necessària de cada família, i van als seus domicilis per signar la sol·licitud impresa, que després acaben de tramitar als diferents instituts de la ciutat. I això es farà amb totes les famílies que ho necessitin.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li