Figueres registra ocupacions del 90% durant el mes d’agost

0
879

Al juliol les xifres van ser del 75% i durant tot l’estiu un 65% de les pernoctacions van ser de turistes estrangers


Noves dades sobre la temporada d’estiu a la ciutat de Figueres. L’Ajuntament informa que aquests mesos de juliol i agost, Figueres ha tingut una intensa activitat turística, que es reflecteix en les dades d’ocupació hotelera.

Al mes de juliol els hotels de la ciutat van tenir una ocupació entorn del 75% i a l’agost, del 90%. Al llarg dels mesos d’estiu, un 65% de l’ocupació que han tingut els hotels de Figueres ha estat de turistes estrangers. Sobretot es destaca la nacionalitat francesa, alemanya, belga i holandesa.

El 35% restant ha estat públic nacional, sobretot habitants de Catalunya, Madrid i València. A Figueres hi ha unes 1.500 places hoteleres i una important oferta d’apartaments turístics.

LA VALORACIÓ. Per al regidor de Turisme, Alfons Martínez, «aquesta bona ocupació hotelera és molt important per al sector turístic de la ciutat i ens reafirma en l’aposta que estem fent de convertir Figueres en el punt de trobada i estada dels visitants de tota la zona de la Costa Brava Nord».

D’altra banda, per a l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, «després de dos anys de pandèmia, el sector necessita tenir una bona ocupació i continuem treballant per allargar la temporada els propers mesos».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li