Figueres rebaixa un 60% les contribucions de l’av. Vilallonga

0
737

L’Ajuntament de Figueres aplicarà una rebaixa de més d’un 60 per cent a les contribucions especials de la reforma de l’avinguda Vilallonga, amb la qual cosa l’aportació dels veïns passarà dels 800.000 euros previstos inicialment mesos enrere, als 256.000 euros que finalment hauran d’aportar una vegada aplicada aquesta rebaixa. El motiu que explica aquesta novetat ha estat la baixa en l’adjudicació final de l’obra. L’obra ha estat adjudicada a l’empresa local, Obres Pirenaiques, per un pressupost final de 3.331.534,97 euros i no pels 5.240.109,24 euros que s’havia previst inicialment. “S’ha de destacar la feina dels serveis municipals d’Urbanisme i també dels jurídics que, en tot moment i davant d’importants baixes econòmiques, han treballat per garantir la qualitat de l’obra i el compliment del calendari”, assenyala l’Ajuntament figuerenc en un comunicat.
Les obres de reforma de l’avinguda Vilallonga començaran el proper 30 d’agost. D’acord amb el calendari que han elaborat els tècnics municipals i els de l’empresa adjudicatària, els treballs s’allargaran uns 10 mesos. Un període en què sempre quedarà garantida la circulació de sortida en direcció a Roses gràcies a l’habilitació d’un carril provisional.
L’alcalde de Figueres, Santi Vila, qualifica la reforma “de molt necessària per reconvertir una carretera en una avinguda dotada de molts més usos i activitats”. Vila es mostra satisfet “per poder adjudicar l’obra en el context de crisi econòmica actual, perquè es generen llocs de treball i, al mateix temps, un important estalvi per les economies familiars dels veïns i de l’Ajuntament”.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li