Figueres programa més de 50 funcions d’espectacles familiars

0
912

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Figueres, Ciro Llueca, va reconèixer que “una de les línies de la programació de la Capital de la Cultura Catalana ‘09 que ens fa més il·lusió és aquella que va adreçada al públic familiar i que inclou una cinquantena d’espectacles programats tant al Teatre Municipal El Jardí com als diferents barris de la ciutat”.
Aquesta programació inclou des de funcions de teatre, circ, titelles o màgia fins a concerts, pensats perquè hi puguin assistir pares i fills. “El programa familiar Figueres 2009 CCC està compost pel nou cicle Fars Figueres i la programació ja habitual de cada any d’El Jardí. Els objectius de tot plegat són oferir a les famílies una oferta àmplia, descentralitzada i de qualitat”, segons Llueca.
El regidor va remarcar que “volem oferir una programació continuada que cada setmana porti més d’un acte d’aquestes característiques, però al mateix temps que no es limiti al centre de la ciutat sinó que arribi a tots els barris i que tingui qualitat. Són tres premisses fonamentals que ens vàrem imposar en el moment de preparar aquest calendari”.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li