Figueres prepara el dia de les persones amb discapacitat

0
563

L’Ajuntament de Figueres conjuntament amb el consell de discapacitats de la ciutat, ha organitzant diversos actes el 3 de desembre


 

L’Ajuntament de Figueres conjuntament amb el consell de discapacitats de la ciutat, ha organitzant diversos actes el 3 de desembre, en el marc del dia de les persones amb discapacitat. A les 10 h a l’antic convent dels Caputxins, es durà a terme una sessió informativa per a professionals de l’administració pública on s’explicarà com oferir el millor servei i tracte des de l’administració pública al col·lectiu de persones amb diversitat funcional. A partir de les sis de la tarda hi haurà diferents accions dinàmiques obertes a tothom organitzades per les entitats de la ciutat. En aquestes activitats, els participants podran posar-se a la pell de les persones amb discapacitat. Seguidament, hi haurà una taula rodona on es debatrà sobre la importància de la inclusió de les persones amb discapacitat a la societat.

A més a més, l’Ajuntament de Figueres, conjuntament amb el consell de discapacitats de la ciutat, ha realitzat uns vídeos de sensibilització on es posa en valor el treball diari que desenvolupen entitats i institucions en el suport de les persones amb discapacitat, així com el compromís per seguir avançant cap a una societat plenament inclusiva i accessible.

L’objectiu d’aquesta jornada és promoure els drets de les persones amb diversitat funcional en tots els àmbits de la societat i conscienciar la població sobre la seva situació. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li