Figueres perd una subvenciĂł europea

0
627

L’havia d’ingressar per a l’adquisiciĂł de vehicles elèctrics per a l’empresa plurimunicipal Fisersa


L’Ajuntament de Figueres ha perdut una subvenció europea que havia d’ingressar per a l’adquisició de vehicles elèctrics per a l’empresa plurimunicipal Fisersa, i per a altres qüestions que anaven més enllà del transport públic. Concretament, els diners que no podrà aprofitar corresponien als fons europeus Next Generation, que volen transformar els reptes derivats de la crisi generada per la covid-19 en una oportunitat per impulsar la transició ecològica i la transformació digital.

El portaveu de Junts per Figueres, Jordi Masquef, va aprofitar l’apartat de precs i preguntes del ple ordinari d’aquest mes de setembre per interpel·lar l’equip de govern sobre aquesta qüestió. I el vicealcalde, Pere Casellas, va admetre que era cert. Segons va explicar Casellas, en el moment en què es va resoldre l’adjudicació d’aquests ajuts a l’Ajuntament li constava un deute de 20 euros amb la Seguretat social «pel mal enquadrament d’un treballador de l’any 2008». I la situació «ha generat unes providències».

Tot i així, Casellas va afegir que «n’hem quedat exclosos, però hi ha jurisprudència que ens dona la raó». Per això el consistori ha decidit reclamar directament a l’Audiència Nacional per intentar resoldre el procés abans del 2026, que és la data límit. En el mateix ple, Casellas va assegurar que la situació ja s’ha resolt, i que a l’Ajuntament ja no li consta aquest deute.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li