Figueres no farà cap consulta i decideix col·locar el futur pavelló a la zona sud

0
285

Tot feia indicar que la ubicació del futur pavelló poliesportiu de Figueres es decidiria al març mitjançant una consulta popular entre els ciutadans de la capital altempordanesa, però la valoració dels serveis tècnics ha resultat fonamental per capgirar el guió sobre la localització de l’equipament. Segons detalla l’Ajuntament, els informes previs han alertat que l’opció a l’entorn de la zona del castell de Sant Ferran, l’opció sostinguda pel PSC, obligaria a tirar endavant una modificació puntual del planejament vigent, la qual cosa suposaria uns terminis legals que allargarien molt el procés i que farien impossible que el pavelló estigués en funcionament el 2019. En aquest cas, la via més ajustada a dret seria tramitar-ho a través del nou POUM, una mesura que retardaria la construcció alguns anys.
Aquest paradigma ha conduït el consistori a apostar fermament per l’altra opció, la de situar la nova infraestructura esportiva al sector de l’Olivar Gran, concretament a l’espai de darrere de l’hotel Ronda. Només així, asseguren des de l’equip de govern, es pot garantir que el nou pavelló estigui operatiu en aquest mandat, concretament abans del 2019.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz