Figueres, més amunt que mai

0
1057

Amb pràcticament una ocupació del cent per cent i 30.504 butaques venudes el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or Ciutat de Figueres va tancar ahir al vespre la seva cinquena edició amb un Espectacle d’Or en el qual es va fer l’acte final de lliurament de premis de la mà dels diversos membres del jurat. Concretament, les màximes distincions d’aquesta cinquena edició van anar per als monocicles dels xinesos Qin Warriors, que es van poder veure a l’espectacle vermell; els equilibris de cap dels també xinesos Fan Dance Sheyang Acrobatic Troupe (espectacle blau), i la bàscula de la Troupe Nomuna, de Mongòlia (espectacle blau), que van aconseguir un Elefant d’Or.
El Duo 2-Zen-O (duo aeri en cercle creuat), del Canadà, el pallasso rus Vladimir Deriabkin, i Golden Dream (teles aèries), d’Itàlia i Espanya es van endur un Elefant de Plata, i el de bronze va anar a parar als artistes russos Alexandra Levitskaya (hula hoop aeri) i Idols (cintes aèries), i als contorsionistes acrobàtics ucraïnesos Duo Miracle.
Les catorze atraccions seleccionades per a la gran Gala d’Or també van optar als premis que atorga directament el jurat internacional del festival. En aquest sentit, les contorsionistes amb equilibris Swan Lake, de Mongòlia, van recollir el Premi de la Imatge, i els germans ucraïnesos Zhygaltsov, especialistes en el mà a mà, van rebre el premi de la crítica. El premi del públic, és a dir, el guardó atorgat per tots els espectadors que durant els quatre dies del festival van passar per les nou sessions programades de les semifinals, va anar a parar als equilibristes xinesos Qin Warriors, que després de la seva actuació de l’espectacle blau van aconseguir aixecar els espectadors de les seves butaques.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li