Figueres Meeting Point, una guia completa de turisme

0
779

S’han editat 20.000 exemplars que es trobaran a l’Oficina de Turisme, a hotels i apartaments


Figueres disposa d’una guia completa per als visitants amb l’oferta turística de la ciutat i el seu entorn. La guia, editada per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació, es va presentar dijous passat. Els exemplars es podran trobar a l’Oficina de Turisme de Figueres, als apartaments i als hotels, i la tirada ha estat de 20.000 exemplars. D’aquests, 5.000 són en català i 15.000 en francès, castellà i anglès.

Amb aquesta guia de 64 pàgines s’agrupa l’oferta cultural, comercial patrimonial i museística de la ciutat, així com les activitats que es poden realitzar a l’entorn, a l’Alt Empordà, i també es fa promoció dels productes de la terra com l’oli i el vi.

L’alcaldessa, Agnès Lladó, va explicar que «era indispensable que les persones que arriben a la ciutat puguin tenir agrupat tot el que poden fer a Figueres, en una sola guia». Per la seva banda, el regidor de Turisme i Cultura, Alfons Martínez, va destacar que el Meeting Point ha de ser molt útil perquè «Figueres continuï sent un punt de trobada cada cop més important». El vicepresident segon del Patronat de Turisme, Jordi Masquef, va declarar que «la Diputació ha col·laborat molt gustosament en l’edició de la guia», tot afegint que Figueres té un potencial turístic immens.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li