Figueres, la seu de les Jornades Internacionals Folklòriques ‘18

0
994

Les Jornades celebren la 46a edició del 13 al 24 de setembre a un total de 12 municipis catalans, on els grups convidats seran rebuts pels esbarts i d’altres manifestacions de cultura popular locals


 

La capital de l’Alt Empordà acollirà el proper diumenge, 23 de setembre, les Jornades Internacionals Folklòriques (JIF) de Catalunya, organitzades per Adifolk, amb un espectacle que tindrà lloc a la Rambla i en el qual intervindran grups provinents de Macedònia, Portugal, Itàlia i Perú, al costat dels esbarts i colla gegantera locals, que faran d’amfitrions. L’acte és promogut des de la regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament de Figueres, seguint la línia iniciada el setembre del 2017 en el marc de la Capital de la Sardana.

JIF 2018. Les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya celebren la 46a edició del 13 al 24 de setembre a un total de 12 municipis catalans, on els grups convidats seran rebuts pels esbarts i d’altres manifestacions de cultura popular locals, propiciant la interrelació entre les formacions. A Figueres, hi participaran els Amics dels Gegants, Mediterrània Dansa i l’Esbart Dansaire Figueres.Enguany participaran grups provinents de Macedònia, Perú, Polònia, Illa de Pasqua, Itàlia, Portugal i diversos grups de Catalunya, amb el propòsit d’estrènyer llaços entre els grups catalans i els visitants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li