Figueres inicia el pla de xoc en l’àmbit esportiu

0
639

L’Ajuntament ha millorat les instal·lacions del camp de La Casera per tal de facilitar el seu funcionament


L’Ajuntament de Figueres ja ha iniciat el pla de xoc en equipaments esportius per alleugerir el dèficit d’instal·lacions que hi ha a la ciutat. Així, una de les primeres mesures ha estat la d’impulsar diverses actuacions per tal de millorar el camp de futbol La Casera, amb l’objectiu de facilitar el funcionament d’aquesta instal·lació esportiva.

Després dels treballs efectuats, el camp disposa d’una millor il·luminació, amb la instal·lació de llums LED, i també s’han arranjat les portes i els interiors dels vestidors i s’ha pintat tot el perímetre del camp i la façana. Paral·lelament, s’han canviat les xarxes de les porteries i s’ha dut a terme la instal·lació de gespa artificial al camp annex de futbol-5. Properament, se substituiran els bancs malmesos i els taulers de les cistelles de bàsquet de la pista annexa.

LICITACIÓ AL ROSER LLOP. D’altra banda, l’Ajuntament també ha licitat les obres d’adequació del pavelló Roser Llop a normativa de protecció contra incendis i accessibilitat. En aquest sentit, la Junta de Govern Local de Figueres ha aprovat la licitació del contracte d’obres per adequar les instal·lacions de l’equipament.

En total, l’import previst d’aquestes obres és de 365.456,53 euros.

El regidor d’Esports, César Barrenechea, destaca que aquestes obres «són imprescindibles» per complir amb la normativa i que «una de les prioritats de l’àrea d’Esports aquests dos anys és complir amb el pla de xoc dels equipaments esportius de Figueres».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li