Figueres impulsarà un programa per fomentar l’ocupació en logística i TIC

0
763

Identificar nous llocs de treball en els sectors de la logística i les TIC. Aquest és l’objectiu ocupacional que es marca l’Ajuntament de Figueres de cara el 2017, una fita que portarà el consistori a impulsar un estudi d’identificació de nous perfils professionals en aquests dos àmbits a la comarca, així com un pla d’acció de desenvolupament del sector comercial del territori.

Les dues mesures, que formen part del programa Foment de l’Ocupació de l’Alt Empordà en logística, TIC i comerç, són estudis subvencionats en un 80% pel Servei d’Ocupació de Catalunya  i pel Ministeri de Treball i Seguretat Social. El cost total de les actuacions és de 40.535 euros.

En el cas del pla d’acció comercial, el seu propòsit és determinar les línies estratègiques i les accions a implementar per tal de millorar el posicionament i la competitivitat del sector comercial a la comarca, amb l’objectiu que pugui mantenir, millorar i generar llocs de treball.
Tal com detalla el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme del consistori figuerenc, Manel Toro, des de l’Ajuntament de Figueres s’han dedicat esforços als darrers anys a “desenvolupar sectors generadors d’activitat econòmica en altres sectors de serveis” per tal de “millorar i fer més competitiu el sector del comerç de la nostra ciutat”. “Posar en marxa aquests estudis  en un moment com l’actual, en què la Generalitat ha apostat fortament per desencallar el Logis Empordà, té tot el sentit”, afegeix. D’altra banda, l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, diu que el programa “repercutirà en la millora de la qualitat d’aquests sectors i contribuirà a desenvolupar la ciutat”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li