Figueres i PIMEC s’uneixen per enfortir la dinamització empresarial

0
1689

L’objectiu és donar suport a emprenedors i a la petita i mitjana empresa de Figueres i de la resta de la comarca


 

Desenvolupar i implementar activitats, formació, projectes i programes que dinamitzin i aportin valor al teixit empresarial de Figueres i de la comarca alt-empordanesa. Aquest és l’objectiu comú de l’Ajuntament de Figueres i PIMEC Girona, que la setmana passada van presentar el conveni de col·laboració per tal d’impulsar la dinamització empresarial al territori.

D’una banda, l’acord entre els dos organismes estableix que PIMEC Girona assumeixi el compromís de fer propostes amb l’objectiu d’apropar programes i activitats que puguin interessar a les empreses de l’Alt Empordà. Per un altre costat, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres assumeix el compromís de promoure i difondre les activitats i els programes acordats, amb la finalitat que aquests puguin arribar a les empreses de la zona.

ELS PROGRAMES. Per tirar endavant el conveni, l’Ajuntament i Pimec preveuen la consecució de diversos programes. Un d’aquests seria la formació contínua, adreçada a treballadors, autònoms i persones en recerca de feina i que potenciarà els cursos de francès, la comptabilitat i els coneixements en TIC.

D’altra banda, la col·laboració entre les dues parts també inclou programes focalitzats en el relleu generacional de les empreses o a la internacionalització de les companyies, així com accions de sensibilització que serveixin per posar en valor els oficis o seminaris empresarials que giraran al voltant de les temàtiques de més actualitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li