Figueres i Càritas impulsen l’assessorament a estrangers

0
2227

Aquest nou servei està ubicat a la plaça Sant Vicenç de Paül


L’Ajuntament de Figueres i Càritas Diocesana de Girona han signat un conveni a través del qual l’entitat social proporcionarà un servei d’informació i assessorament jurídic a persones estrangeres en tràmits vinculats a la seva situació regular al nostre país.

La finalitat d’aquest servei és poder orientar persones nouvingudes en aspectes com la sol·licitud de la nacionalitat, els permisos de residència i treball, el reagrupament familiar i la renovació de permisos, entre altres, a través d’un advocat especialista en temes d’estrangeria.

Es preveu que el servei s’atengui de manera individualitzada un cop a la setmana (els divendres, de 9 a 13 hores) a les oficines de Càritas Figueres, situades a la plaça Sant Vicenç de Paül, 5. Per accedir a aquest assessorament cal demanar cita prèvia al telèfon 972 504 152.

A més, en el conveni signat entre l’Ajuntament i Càritas també es planifiquen altres accions. Una d’aquestes seria la realització d’una sessió grupal un cop al mes en el marc del Programa de Figueres Ciutat Acollidora. Aquesta iniciativa serveix per informar la població nouvinguda del funcionament i dels principals serveis que ofereixen l’Ajuntament de Figueres i altres administracions públiques. D’aquesta manera els nouvinguts tenen una guia més a l’hora d’establir-se i integrar-se.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li