Figueres i Càritas impulsen l’assessorament a estrangers

0
643

Aquest nou servei estĂ  ubicat a la plaça Sant Vicenç de PaĂŒl


L’Ajuntament de Figueres i CĂ ritas Diocesana de Girona han signat un conveni a travĂ©s del qual l’entitat social proporcionarĂ  un servei d’informaciĂł i assessorament jurĂ­dic a persones estrangeres en trĂ mits vinculats a la seva situaciĂł regular al nostre paĂ­s.

La finalitat d’aquest servei Ă©s poder orientar persones nouvingudes en aspectes com la sol·licitud de la nacionalitat, els permisos de residĂšncia i treball, el reagrupament familiar i la renovaciĂł de permisos, entre altres, a travĂ©s d’un advocat especialista en temes d’estrangeria.

Es preveu que el servei s’atengui de manera individualitzada un cop a la setmana (els divendres, de 9 a 13 hores) a les oficines de CĂ ritas Figueres, situades a la plaça Sant Vicenç de PaĂŒl, 5. Per accedir a aquest assessorament cal demanar cita prĂšvia al telĂšfon 972 504 152.

A mĂ©s, en el conveni signat entre l’Ajuntament i CĂ ritas tambĂ© es planifiquen altres accions. Una d’aquestes seria la realitzaciĂł d’una sessiĂł grupal un cop al mes en el marc del Programa de Figueres Ciutat Acollidora. Aquesta iniciativa serveix per informar la poblaciĂł nouvinguda del funcionament i dels principals serveis que ofereixen l’Ajuntament de Figueres i altres administracions pĂșbliques. D’aquesta manera els nouvinguts tenen una guia mĂ©s a l’hora d’establir-se i integrar-se.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li